Livsuppdatering


hej, det var ett tag sedan sist. Det är redan mars och här ser det ut som så på bilderna ovanför. Det har varit en tung början på 2016, inte direkt dåligt men väldigt tungt. Jag är ganska ångestfylld och trött mest hela tiden, därför blev jag överlycklig när det äntligen blev sportlov och det känns som att jag har tid att stressa ner nu.

Det finns så himla mycket jag vill göra men skolan tar verkligen musten ur mig. Det sådant som jag skulle vela göra under lovet men som kommer att vara väldigt energikrävande, så det lär nog inte hända. Sorgligt nog. Jag känner att jag behöver ta en paus och inte göra någonting mer än att vara ute, fota lite och förhoppningsvis träffa Kevin för att få lite perspektiv på livet från en tre åring. Dricka lite te och läsa en bok, helst förtränga allt med skola och längta till Göteborg om 12 dagar.


Bjuder på bild på mig själv eftersom jag hade väldigt fin ögonskugga och vill verkligen visa min septum piercing!! Som idag fyller 3 veckor och 4 dagar! Som det kanske syns är jag mitt i ett stort projekt som går ut på att jag ska få bort det röda i mitt hår, ett tag såg jag ut som ginger spice och nu vet jag inte vad jag ser ut som! Just nu är det väldigt gult och oranget men det blir nog bra tillslut. Dyker väl upp en bild när jag åstadkommit vad jag är ute efter, tills dess ha det bäst.

hej då

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar